Shops schermafbeelding-2016-11-15-om-16-23-18

Published on november 15th, 2016

0

Geboorte van een baby

Eén van de belangrijkste dingen in het leven is de geboorte van een baby. Een nieuw mensje op de wereld zetten is niet niks. Mooie emoties zullen de overhand hebben in de eerste dagen na de geboorte. De kraamtijd is nodig om het lichaam te laten herstellen en te wennen aan het kindje. Wanneer de baby er eenmaal is wil je dit natuurlijk bekend maken aan familie en vrienden. De naaste personen zullen eerst gebeld om het blije nieuws mee te delen. De mensen die wat verder van je af staan wil je op een unieke manier laten weten dat je kindje is geboren.

 

Bijzonder geboortekaartje


Online geboortekaartjes bestellen is simpel om te doen. Trends op het gebied van geboortekaartjes zijn de kaarten met de afbeelding van een silhouet. Het is een gebruikelijke traditie om via een kaartje de geboorte van je kind bekend te maken. Wil je zelf een kaartje gaan ontwerpen? Dan is het belangrijk om aan de volgende zaken te denken:

  • Wordt het een jongetje of een meisje?
  • Welk lettertype ga je kiezen en wat wordt de kleur van het kaartje?
  • Ga je een leuke afbeelding plaatsen of een foto?
  • Laat je een proefdruk maken en bestel van te voren enveloppen?


Allemaal vragen die voor de geboorte moeten worden bedacht. Als je niet weet of het een jongen of meisje wordt kan een neutrale kleur worden gekozen. Maar weet je dat er een jongen op komst is? Dan kan het traditionele blauw gebruikt worden en voor een meisje roze. Het is gemakkelijk wanneer je alvast de enveloppen in huis hebt. Deze kunnen worden voorzien van namen en adressen, na de bevalling heb je namelijk andere zaken aan je hoofd.

Een unieke foto en tekst


Bedenk een mooi gedichtje voor op het geboortekaartje. Een foto van je pasgeboren kindje op het kaartje is natuurlijk helemaal geweldig. Iedereen kan meteen de baby bewonderen. Wanneer je zelf de tekst gaat opstellen bedenk dan of er de hele dag door kraamvisite langs kan komen. Je kan namelijk direct op het kaartje laten drukken wanneer moeder en kind slapen.

Geen inspiratie


Heb je totaal geen inspiratie om zelf iets te ontwerpen, kijk dan op de desbetreffende websites van geboortekaartjes. Er zijn genoeg voorbeelden en teksten die je kunt gebruiken zonder dat het al te veel moeite kost. Comments are closed.

Back to Top ↑