Shops schermafbeelding-2016-11-15-om-10-12-09

Published on november 15th, 2016

0

Het beveiligen van uw woning

Een woninginbraak is erg vervelend. Uw gevoel van veiligheid in en rondom huis kan compleet verdwijnen doordat er vreemden binnen zijn geweest. Hierbij komt ook nog het verlies van de, voor u, waardevolle spullen. Gelukkig kunt u verschillende maatregelen treffen om uw woning extra te beveiligen. In dit artikel de 3 belangrijkste tips om uw woning te beschermen tegen inbraak.

Goed sluitwerk
Het klinkt misschien logisch maar bij lang niet alle huizen is het ook het geval. Goed sluitwerk op deuren en ramen zorgt voor het grootste deel van de beveiliging van uw huis. Hoe langer werk de inbrekers hebben om binnen te komen, hoe sneller zij ook zullen vertrekken.

Camera’s
Zorg voor de aanwezigheid van bewakingscamera’s. Naast het feit dat de camera’s de inbrekers op beeld kunnen vastleggen om de opsporing te bespoedigen, schrikken camera’s ook ontzettend af! Inbrekers willen niet gezien worden en zullen uw woning dus sneller vermijden.

Verlichting
Aanwezigheid van voldoende verlichting in én rondom het huis is belangrijk. Inbrekers houden er niet van om aandacht te trekken. In het donker kunnen ze dan ook gemakkelijker verstoppen en beter te werk gaan. Voornamelijk lichtsensoren zijn erg handig. Deze hebben een afschrikkende werking omdat het extra opvalt wanneer een licht aan springt.Comments are closed.

Back to Top ↑