Shops Schermafbeelding 2016-03-01 om 10.49.03

Published on februari 22nd, 2016

0

Het nut van relatiegeschenken

Het is altijd aangenaam om onverwachts een cadeautje te krijgen. Als het nou is om iets te vieren of om iemand te bedanken, het is leuk als je weet dat er aan je wordt gedacht. Al met een goedkoop, simpel cadeautje kun je iemand laten merken dat je erg veel waardering voor diegene hebt. Bij een geschenk gaat het namelijk helemaal niet om het cadeau maar op het idee dat er achter zit. Natuurlijk verschilt het wel of je een potlood of een waardebon voor een luxe restaurant maar dit ligt natuurlijk ook aan wie je het cadeau geeft en wat daarvoor de reden is. Cadeaus worden vooral gegeven voor verjaardagen of bij een goede prestatie voor iemand. Maar ook kunnen cadeaus heel efficiënt zijn voor ondernemers, vaker efficiënter dan wordt gedacht…

Gemakkelijk een blijk van waardering geven

Het is een opkomende trend onder ondernemers. Ze gaan steeds vaker klanten en werknemers bedanken doormiddel van relatiegeschenken, vooral tijdens feestdagen zoals kerst zijn relatiegeschenken erg populair. Er worden dan vaak flessen wijn naar belangrijke klanten gebracht en het personeel wordt verwend met een kerstpakket waar verschillende versnaperingen inzitten. Maar ondernemers nemen vaak niet de moeite om naast deze feestdag het personeel of klanten te verassen, wat er jammer is want er gaat niks boven onverwachts een cadeau krijgen.

De grote van het cadeau ligt er natuurlijk aan wat de reden is om het cadeau te geven. Heeft diegene u bijvoorbeeld geholpen om uw bedrijf een doorstart te geven dat komt u bijvoorbeeld niet aan met een lullig flesje wijn. U kunt er dan voor kiezen om voor een groter cadeau te kiezen zoals een ballonvaart voor twee personen of een avondje uit eten. Het ligt er natuurlijk ook aan wat uw budget is. Heeft u het niet zo breed dan is er altijd de mogelijkheid om te kiezen voor goedkopere relatiegeschenken.

Goedkope, simpele relatiegeschenken

Relatiegeschenken hoeven geen grote uitgave te zijn. Met een goedkoop, simpel cadeau kunt u al laten zien dat u waardering voor iemand heeft. Daarom kiezen veel ondernemers er vaak voor om veel goedkope relatiegeschenken in te kopen. Denk hierbij aan: pennen, USB’ en powerbanks. Deze worden vaak in grote hoeveelheden ingekocht zodat de relatiegeschenken ook kunnen uitdelen aan potentiële klanten of bij bedrijven waar ze vaak producten van afnemen. Op de website supremerelatiegeschenken.nl vindt u een overzicht van de verschillende soorten relatiegeschenken.

Relatiegeschenken worden altijd erg gewaardeerd en dit is dan ook vaak terug te zien. Zo heeft het personeel meer voor u over en vinden ze het minder er om een keertje over te werken omdat ze weten dat dit gewaardeerd wordt.

Relatiegeschenk personaliseren

Tegenwoordig is het ook mogelijk om je relatiegeschenken te personaliseren, dit kan door bijvoorbeeld uw logo of slogan op het product te zetten. Het voordeel hiervan is dat producten zoals powerbanks overal mee naar toe worden genomen waardoor de naamsbekendheid van bijvoorbeeld uw onderneming of organisatie aanzienlijk wordt vergroot. Bij het uitzoek van uw relatiegeschenken kunt u er ook voorkiezen om een geschenk te kiezen die symbool staat voor uw bedrijf, hierdoor worden de relatiegeschenken nog persoonlijker. Zo kan bijvoorbeeld een voetbalclub ervoor kiezen om in plaats van powerbanks bijvoorbeeld voetballen uit te gaan delen met hun logo of slogan op de bal.

 Comments are closed.

Back to Top ↑