Shops Schermafbeelding 2016-03-17 om 09.31.16

Published on maart 17th, 2016

0

Laat je eigen servetten bedrukken en promoot je bedrijf

Een mooi servet is goud waard. Je kunt ze gebruiken tijdens allerlei soorten evenementen, zoals festivals, feesten en bruiloften. Ook in restaurants, hotels, bedrijfskantines enzovoort is een goed servet onmisbaar. Wij leveren stijlvolle en praktische servetten geschikt voor elke gelegenheid. Onze servetten zijn verkrijgbaar in de kleuren bruin en wit en hebben drie standaardmaten, namelijk: 20 x 20 centimeter, 33 x 33 centimeter en 40 x 40 centimeter. We hebben tevens mooie servethoezen inclusief servet.

Effectief
Een servet is niet uitsluitend bedoeld voor hygiënische doeleinden. Een bedrukt servet is tevens een zeer effectieve marketingstrategie. Je gasten worden namelijk gedurende een lange tijd geconfronteerd met je logo en/of merknaam. Een bedrukt servet is daarom een subtiele, maar slimme manier om je bedrijf of organisatie te promoten. De impact van een goed servet is veel groter dan je in eerste instantie misschien zou denken. Steeds meer (horeca)bedrijven denken daarom bewuster na over het soort servet dat ze gebruiken.

Sterk
Onze betaalbare servetten zijn gemaakt van een uitstekende kwaliteit tissue en hebben een stijlvolle uitstraling. Ze zijn gemaakt van 100% gerecycled papier en zeer stevig. Alle servetten kunnen in je eigen stijl worden bedrukt. Als specialist in het drukken van servetten garanderen wij de meest moderne druktechnieken voor de beste servetten. Wij bieden onze producten bovendien aan tegen de scherpste prijzen.

Uniek
Een fraai bedrukt servet is een simpel doch uniek visitekaartje. Met onze gratis online editor, een eenvoudig bewerkingsprogramma, kun je in een mum van tijd een prachtig ontwerp maken voor je servetten. Zo kun je bijvoorbeeld je logo of bedrijfsnaam laten drukken, maar ook een leuke print, afbeelding, quote of slogan. Een servet kan enkelzijdig of dubbelzijdig worden bedrukt.

Uitstraling
Bij het ontwerpen van je eigen servet is het belangrijk om eerst te bedenken wat je precies wilt uitstralen. Wil je een simpel servet voor in een snackbar of juist een elegant en luxe servet voor een 5-sterren restaurant? Een servet moet passen bij jouw specifieke onderneming. Voor advies over volledig gepersonaliseerde servetten kun je altijd bij ons terecht.

Feestelijk
Bedrukte servetten zijn uiteraard niet alleen bedoeld voor horeca gelegenheden. Ze zijn ook erg leuk voor op bruiloften, verlovingsfeesten, verjaardagsfeesten, jubileums en andere feestelijke evenementen. Je kunt bijvoorbeeld je trouwdatum laten drukken of de naam van de jarige job. Praktisch, persoonlijk en een stuk gezelliger dan de saaie witte servetten die doorgaans op een tafel worden gelegd.

Goedkoop
Onze servetten zijn gemaakt van papier. Papieren servetten zijn hygiënischer dan stoffen exemplaren en kunnen na gebruik worden weggegooid. Een bijkomend voordeel is dat papieren servetten een stuk goedkoper zijn dan exemplaren van stof. Wanneer je de bedrukte servetten in een grote oplage besteld, ben je bovendien voordelig uit. Je betaalt bij ons nooit verzendkosten.

Ecologisch
Al onze producten zijn ecologisch verantwoord en duurzaam. Als bedrijf zijn we daarom FSC/PEFC gecertificeerd. Deze FSC en PEFC keurmerken tonen aan dat producten van papier of karton afkomstig zijn uit gecertificeerde bossen met het doel om bossen wereldwijd te beschermen. Op deze manier kunnen wij garanderen dat we uitsluitend werken met papier en karton dat op verantwoorde wijze is geproduceerd.

 Comments are closed.

Back to Top ↑