Shops ninjago

Published on maart 15th, 2016

0

Lego Ninjago: beleef spannende avonturen

De bekende ninja’s van LEGO zijn weer terug met een nieuw en spannend avontuur. Laat je verrassen door de nieuwe en uitgebreide sets van Lego Ninjago, bekend van televisie. Vecht met de goede ninja’s tegen verschillende bloedstollende bandieten, en gebruik je Spinjitzu-kunsten om de hele wereld van de ondergang te redden. De leukste nieuwe LEGO-sets kun je allemaal vinden op happybouwstenen.nl. Bouw je eigen set op en waan je in een wereld vol gevaarlijke dragen, boosaardige slangen, mysterieuze wapens en snelle voertuigen. Ben jij de Groene Ninja die de slechteriken kan verslaan, en Ninjago veilig kan houden?

 

Leer Lego Ninjago kennen

Lego Ninjago is zeer populair. Naast de televisieserie “Lego Ninjago: Master of Spinjitzu”, die alweer bezig is met zijn vijfde seizoen, zijn er computerspelletjes en stripboeken. Volgend jaar komt er zelfs een Ninjago-film uit. In de fantasierijke wereld die de oude Japanse en Chinese mythologie combineert met moderne technologie, strijden de ninja’s tegen allerlei schurken die Ninjago willen vernietigen. Volg Kai, Jay, Zane en Cole terwijl ze trainen in de mystieke vechtkunst Spinjitzu en de slechte Overlord bestrijden, die met gemene plannen smeedt om de vier legendarische wapens te verzamelen en de wereld te verwoesten.

 

Vecht met je favoriete ninja’s

De LEGO-sets van Lego Ninjago zijn gebaseerd op de spannende avonturen die je kent uit de afleveringen van de televisie. Er zijn tientallen sets te koop, allemaal met hun eigen bouwprojecten, minifiguurtjes van de ninja’s en hun vijanden, wapens en benodigde accessoires. Elke set draait om een ander voertuig dat in elkaar gezet worden: grote motoren, kettingvoertuigen of soms zelfs draken waar de ninja’s op rondvliegen. De sets zijn voor een leeftijd tussen 6 en 14 jaar, en de moeilijkheidsgraad van de LEGO gaat van gemakkelijk tot uitdagend. Op die manier is er voor iedereen een geschikte box te vinden.

 

Wees creatief met LEGO

Hele generaties zijn opgegroeid met de gele bouwblokken van LEGO. Het Deense bedrijf maakt heden ten dage mooiere en uitdagendere sets dan ooit, met een kwaliteit die even hoog is als weleer. Het bont gekleurde LEGO-speelgoed is niet stuk te krijgen en blijft altijd leuk, omdat je de sets steeds op een andere manier in elkaar kunt zetten. De prikkelende en fantasierijke wereld van Lego Ninjago, vol ninja’s en draken, vertellen een spannend verhaal. Maar daarnaast word je ook aangemoedigd om creatief aan de slag te gaan met LEGO en je eigen ninja-avontuur te bedenken.

 

Combineer sets en blijf spelen

Met LEGO kun je prima in je eentje spelen, maar je kunt je er ook met zijn allen mee vermaken. Bij iedere set krijg je een groot aantal figuurtjes, en je kunt de verschillende Lego Ninjago-sets bovendien heel goed met elkaar combineren. Verplaats je in de wondere wereld van Lego Ninjago en versla de slechteriken op jouw manier. Met sommige van de boxen is het ook nog mogelijk om andere spelletjes te spelen. Speel bijvoorbeeld ‘spinjitzu spinners’, en laat het de verschillende ninja’s tegen elkaar opnemen in een duel. Op die manier ben je nooit klaar met spelen.

 Comments are closed.

Back to Top ↑