Shops smartphonerepairs

Published on juli 25th, 2016

0

Waar kan je je smartphone laten repareren?

Heb je een barst in je beeldscherm?

Werkt je speaker of camera niet meer? Is je touchscreen gebarsten of reageert niet meer? Of heb je een probleem met je laptop of iPad? Wat er ook aan de hand is, het kan worden gerepareerd. En repareren is een stuk goedkoper dan een nieuw toestel kopen.

Wat kan er onder andere allemaal gerepareerd worden?

 • Het rooten en updaten van Android mobiele telefoons. Zelfs wanneer de telefoon niet meer door de fabrikant wordt geupdate.
 • iPhone reparaties.
 • iPad reparaties.
 • Simlock vrij maken van alle merken.
 • Reparaties aan tablets en telefoons.
 • Software updates.
 • Het LCD scherm vervangen.
 • Het glas vervangen.
 • De oplaad connector vervangen.
 • Reparaties aan het moederbord.
 • Installeren van software.
 • Waterschade.

 

Software problemen

Software problemen zijn veel voorkomende problemen. Als u een tijdlang de telefoon in gebruik heeft is het mogelijk dat er software problemen ontstaan. Je telefoon loopt vast en je krijgt steeds foutmeldingen. Ook kan het zijn dat je telefoon heel erg traag gaat worden. Dit kan allemaal worden gerepareerd en de telefoon kan weer helemaal worden hersteld als toen je hem voor het eerst kreeg. Natuurlijk wel met het behoud van al je belangrijke informatie en je telefoonnummers.
Ook kan de telefoon worden geroot en voorzien van een nieuwe rom. Dan kun je zo weer mee met de nieuwste Android versie. Ook als dit niet meer door uw telefoon wordt ondersteund.

 

Ook kunnen er naar verloop van tijd problemen ontstaan in de kleinere onderdelen van jouw telefoon. Wat dacht je van stof in de speaker en je hoort alleen maar gekraak. Of er zit stof in de camera waardoor je foto’s wazig zijn. Maar ook een telefoon die je niet meer opgeladen krijgt. Deze problemen zijn goed op te lossen zonder dat het meteen kostbaar wordt. En in veel gevallen hoeft er geen nieuw moederbord te worden besteld, maar kunnen de losse componenten worden vervangen. Dit scheelt vaak veel geld.

 

Je touchscreen kapot

Wat te doen als je touchscreen niet meer werkt of er zijn beschadigingen? Dat kan al snel heel veel irritaties geven omdat het allemaal niet meer naar behoren werkt. Je kunt je scherm, of glas dan eenvoudig laten vervangen. Dan kun je weer helemaal als vanouds aan de slag met je mobiele telefoon. En als je het door een erkende winkel laat doen, dan hoeft dat ook helemaal niet duur te zijn. Let er wel op dat ze wel originele onderdelen gebruiken, want goedkoop is heel vaak duurkoop.

Of je telefoon valt in het water? Dit gebeurd ook nogal eens. Hoe voorzichtig je ook bent, het overkomt heel veel mensen. In veel gevallen is dit gelukkig te repareren. Wat je vooral niet moet doen is het toestel aanzetten. Want dan ontstaat er kortsluiting en ben je nog verder van huis. De reparateur haalt de telefoon vakkundig uit elkaar en kijkt alle onderdelen goed na. Ze worden schoongemaakt met alcohol en gereinigd in een ultrasoon bad. Onderdelen die niet meer te repareren zijn zullen moeten worden vervangen. Maar dan heb je ook je telefoon weer terug als vanouds, met al je gegevens er nog op.Comments are closed.

Back to Top ↑