Shops Schermafbeelding 2016-03-21 om 09.45.59

Published on maart 21st, 2016

0

Wil jij een nieuwe Samsung of houd je je oude?

Als je op zoek bent naar een absolute knaller van een gsm, dan ben je bij de nieuwe Samsung Galaxy S6. Samsung staat erom bekend dat ze hun telefoon bomvol met nieuwe techniek, functionaliteiten en andere nieuwigheid proppen. Als sommige types Samsung nog geen jaar oud zijn, komt Samsung al weer met een nieuwe smartphone die de hoofden van Samsung fans op hol laat slaan. Het zijn dan vaak ook geen kleine verbeteringen. Het koreaanse techbedrijf verbetert alles meestal met grote sprongen. Als ze een nieuw type op de markt brengen, dan zorgen ze ervoor dat ze ook echt iets nieuws brengen. Betere hardware, mooiere schermen, onderdelen van hogere kwaliteit, nieuwe features en overall gewoon een verbeterde telefoon. Dus als je oude Samsung smartphone kapot is, ben je dan een geluksvogel en pak je de nieuwe Galaxy 6 of laat je hem repareren. Een Samsung Reparatie bij bijvoorbeeld Smartphonerepairs is een stuk goedkoper dan een nieuwe telefoon. Maar het is ook goed voor te stellen dat je erg onder de indruk bent van wat Samsung nu weer heeft klaargespeeld.

 

Dilemma: Samsung repareren versus een nieuwe kopen

Het is niet makkelijk om zomaar een nieuwe telefoon te kopen. Maar repareren is misschien ook niet helemaal wat je wilt. De nieuwe gsm’s die nu op de markt zijn hebben namelijk een heleboel verbetering doorgemaakt. Maar deze verbeteringen zijn niet altijd een garantie dat de nieuwe versie ook meteen de directe upgrade waard is. Laat mij daarom ondersteunen in je keuze door een aantal sterke voordelen ten opzichte van je oude telefoon te noemen. Als je daarna niet overtuigd bent kan je altijd nog kiezen voor een reparatie. Repareren blijft namelijk altijd de goedkoopste optie. Dat is een feit. Bovendien is het ook zonde om je telefoon meteen weg te gooien, zodra er iets kapot is. Vooral als je oude Samsung gewoon gerepareerd kan worden.


Wat ik vooral het belangrijkste vind is de nieuwe ‘look & feel’ van de Galaxy S6. Wat de S5 van Samsung esthetisch tekort kwam (hij was ‘lookwise’ duidelijk aan een reparatie toe), maakt zijn broertje de S6 dit helemaal goed. Doei plastic en hallo metaal en glas. Sjiek! Er is dan ook geen expert voor nodig of een getraind oog om te zien dat deze smartphones drastisch verschillen. De nieuwe materialen zijn perfect ingezet om een enorm sleek en schoon design te creeëren. Hoewel de vorm van beide versies eigenlijk nagenoeg identiek is, kan je er niet om heen dat Samsung er in geslaagd is om een telefoon te scheppen die veel plezierig is om naar te kijken.

Qua prestaties en batterijduur doet de nieuwe Samsung niet helemaal wat we mogen verwachten op basis van zijn specificaties. Alle nieuwe fancy hardware leidt niet tot een dramatisch stijging in snelheid in performance. Oke, je merkt wel verschil, maar niet om echt over naar huis te schrijven. De batterijduur is zelf afgenomen. Dus daarvoor hoef je de nieuwe Galaxy niet te halen. Samsung probeert dit goed te maken door een kleinere batterij te bieden (waardoor de telefoon ook platter kan worden gemaakt) en de mogelijkheid te bieden om je batterij super snel op te laden door middel van Adaptief Snel Opladen. Ook draadlos opladen behoort tot de mogelijkheden. Dus wat wordt het: een reparatie van je Oude Samsung smartphone of een gloednieuwe S6? Genoeg om over na te denken in ieder geval.Comments are closed.

Back to Top ↑