besparen besparen1

Published on augustus 11th, 2015

0

Geld besparen met een alles in 1 pakket!

Internet, telvisie en bellen, het zijn diensten die vrijwel ieder huishouden afneemt. Vooral internet is een dienst die door bijna ieder huishouden afgenomen wordt. Het statistisch bureau van de Europese Unie rekende uit dat 99% van alle huishoudens een internetaansluiting heeft. Er zijn echter nog veel mensen die de diensten internet, bellen en televisie los, of bij verschillende providers afnemen. Het is echter mogelijk om veel geld te besparen als je alle drie de diensten bij 1 provider afneemt. Aangezien je de diensten toch wel gaat gebruiken kan je ze net zo goed in 1 pakket afnemen, dan heb je extra voordeel voor diensten die je sowieso afneemt.

Waarom is een alles in 1 pakket goedkoper?

Providers zijn erop gericht om zoveel mogelijk omzet te genereren. Hoe meer omzet, hoe stabieler zij hun  Geld besparen op telecom bedrijf kunnen financieren, hoe beter ze kunnen innoveren en hoe meer winst ze maken. In veel gevallen zal het voor een provider geen extra investering opleveren als jij bij hen klant wordt, de kosten blijven min of meer gelijk, terwijl de omzet stijgt. De provider maakt daardoor meer winst. (Natuurlijk is dit vanuit een enkele nieuwe klant gerekend, als een provider veel meer klanten krijgt, dan zal de provider meer moeten gaan investeren in zijn infrastructuur, maar ook dat zal rendabel zijn).

Het is providers er dus veel aan gelegen om jou een alles in 1 pakket te verkopen. Providers hanteren daarom lagere prijzen voor alles-in-1 pakketten en daar kan jij van profiteren. Als je geld wilt besparen op telecomdiensten, dan kan het afnemen van een alles-in-1 pakket een goede eerste stap zijn. (Dit is slechts een van de manieren om geld te besparen, voor meer tips kijk je op deze pagina)

Waar moet je op letten bij het kiezen voor een bepaald pakket?

Let er wel op dat je het juiste pakket uitkiest. Veel pakketten zijn duurder omdat ze veel extra diensten bevatten. Als je die diensten ook daadwerkelijk gebruikt, dan is dat natuurlijk prima. Maar het is zonde om te gaan betalen voor een pakket met diensten die je in de praktijk niet gebruikt. Ga dus op zoek naar een pakket dat zoveel mogelijk bij jouw wensen aansluit.

Als je bijvoorbeeld veel televisie kijkt, dan zou je kunnen kiezen voor een pakket dat vooral de nadruk legt op digitale televisie en bijvoorbeeld veel zenders in het pakket heeft. Heb je een bedrijf, en wil je geld besparen op je telecomkosten, dan ligt het voor de hand dat je vooral een pakket neemt dat snel en stabiel internet bevat, maar mogelijk ook onbeperkt bellen. Zo kan je ook zakelijk geld besparen op je telecomkosten.Comments are closed.

Back to Top ↑